Graveren op Resopal platen

Als u op zoek bent naar kunststof panelen die te graveren zijn én lang mee gaan, dan scoort u zeker met onze Resopal platen. Voorzie deze plaatjes van uw logo, teksten of afbeeldingen en gebruik ze voor industriële- en veiligheidsmarkering. Interplate is onder meer gespecialiseerd in graveerwerk en verzekert u van op maat gemaakte naamplaatjes, geheel naar uw eigen wensen. U bestelt eenvoudig graveerplaatjes en we zorgen ervoor dat deze snel en vakkundig gemaakt worden. 

Wat is Resopal?

Resopal (een merknaam) is een decoratieve plaat van kunststof die onder een hoge druk wordt gelamineerd. De plaat bestaat uit meerdere materiaalbanen die geïmpregneerd tussen staalplaten wordt geperst. Resopal wordt voornamelijk gebruikt voor het maken van tekstplaatjes e.d. voor bijvoorbeeld machines en elektrokasten. Daarnaast is Resopal geschikt voor naambordjes, waarschuwingsborden en brievenbus naamplaatjes. Heeft u andere specifieke wensen? Schroom niet en neem contact met ons op.

Eigenschappen Resopal graveerplaten

  • Te verkrijgen in verschillende maten
  • Beeld aangebracht d.m.v. verdiepte gravure
  • Gravering geheel naar eigen wensen
  • Verkrijgbaar in combinatie met diverse afwerkmogelijkheden zoals bijvoorbeeld een zelfklevende achterkant, afgeronde hoeken, of voorgeboorde bevestigingsgaatjes

Waarom kiezen voor het graveren op Resopal?

Doordat deze platen van beeld worden voorzien door middel van verdiepte gravure, zijn ze bestendig tegen stoten, slijten en krassen en zijn ze hitte- en UV bestendig. Daarnaast zijn de Resopal graveerplaten gemakkelijk te reinigen en geschikt voor gebruik in combinatie met stoom, water en chemicaliën. U krijgt een ontwerp op maat en wij kunnen uw bestelling snel produceren en leveren. 

Bent u er nog niet helemaal uit en wilt u de verschillende materialen waarop gegraveerd kan worden nog eens goed bekijken? Bekijk dan de diverse graveermogelijkheden op onze website.

Op maat gemaakte offerte voor Resopal plaatjes?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u direct Resopal plaatjes ontwerpen en bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en op basis van uw wensen maken wij een aanbieding.

Neem contact op

Wilt u daarnaast meer informatie over het graveren op Resopal platen, of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 0570 – 677 077, of stuur een mail naar info@interplate.nl. Wij proberen u zo snel mogelijk een reactie te geven.

Offerte aanvragen