Aluminium naamplaten voor bedrijven en overheid

Naamplaten in aluminium? Een aluminium naamplaat met logo voor een bedrijf of organisatie maken wij snel en vakkundig op maat. Precies zoals u het wil kunnen wij uw naamplaten in elke gewenste oplage leveren met logo of een bedrijfsnaam. Hierdoor bent u verzekerd van een professionele uitstraling met een naamplaat van onverwoestbare kwaliteit. Behalve naamplaten met logo’s kunt u bij ons ook terecht voor een technische naam-, typeplaten. Ontdek de mogelijkheden van naamplaten bij Interplate: de unieke combinatie van een grafisch bedrijf en een graveerbedrijf!

Wij produceren snel en betrouwbaar volgens uw wensen en specificaties alle logo’s op kunststof, aluminium of andere metalen als RVS. Al zo’n dertig jaar is ons bedrijf voor reclame-, industriële en technische naamplaten hét adres voor naamplaten, typeplaten en aanverwante signaal-, markeringsborden & labels. Alle onderdelen uit het productieproces doen wij in eigen huis, zoals o.a. naamplaten (laser) graveren, printen of zeefdrukken.

Aluminium naamplaat met uw beeldmerk

Met behulp van o.a. zeefdruktechniek en geavanceerd apparatuur verankeren wij de gewenste lay-out in de toplaag van uw aluminium naamplaten. Ook hebben wij op onze productieafdeling nog andere productietechnieken, om uw beeldmerk met eventuele toevoegingen in te materiaal aan te brengen.

Door de hoge kwaliteit van onze apparatuur en ervaring van ons personeel kunnen wij haarscherp en zonder vorm- of detailverlies uw aluminium naamplaten realiseren. Na de plaatsing van een beeldmerk of logo op een naamplaat volgt de fase van het sealen, zodat beschadiging door transport of weersomstandigheden is uitgesloten.

De keuzemogelijkheden voor naamplaten

Er zijn tal van keuzes en opties bij het laten maken van een naamplaat. Ten aanzien van de kleurstelling van het aan te brengen beeldmerk is elke *RAL-kleur mogelijk. (deze kleuren zijn bij benadering, m.u.v. van wit).

Er zijn verschillende diktes mogelijk bij uw naamplaat:

 • 0,5 mm
 • 0,8 mm
 • 1,0 mm
 • 1,5 mm
 • 2,0 mm
 • 3,0 mm

In de afwerking van aluminium naamplaten bieden wij u keuze uit verschillende afwerkingsmogelijkheden of leveringsopties. Denk hierbij aan:

 1. Bevestigingsgaatjes
 2. Zelfklevende achterzijde
 3. Afgeronde hoeken
 4. Buitencontouren in elke gewenste vorm
 5. Variabele gegevens
 6. Beschermfolie

Aluminium naamplaten voor bedrijven

Interplate levert uitsluitend aan bedrijven of organisaties, zoals scholen en andere publieke instanties en overheden. De klanten van Interplate zijn zeer divers, maar bevinden zich onder andere in deze branches:

 • Levensmiddelensector
 • Machinebouw
 • Scheepsbouw
 • Offshore
 • Luchtvaart industrie
 • Ingenieursbureaus
 • Gemeentes
 • Marine
 • Rijkswaterstaat
 • Waterschappen

Onze aluminium naamplaten en andere producten worden bevestigd bij ingangen van bedrijven of organisaties, maar hoofdzakelijk gebruikt als technische naamplaten of aanduidingen in de industrie en maritieme sector. Dikwijls gaat het om locaties waarbij het product onderhevig is aan weersinvloeden of chemische aantasting.

Aluminium of toch RVS, messing of kunststof naamplaten?

Wat zijn de voordelen van aluminium naamplaten, en zijn er ook nadelen? Wat ons betreft zijn er vooral voordelen. Messing of RVS worden vaak gebruikt voor bijvoorbeeld exclusiever ogende naamplaten. De zes belangrijkste voordelen van aluminium naamplaten zijn:

 1. Goede bescherming tegen corrosie, vandalisme, verwering, aanslag door weersomstandigheden van bomen, etc.
 2. Uv-bestendig, bestand tegen gassen en hoge chemische resistentie.
 3. Krasvaste bedrukking door verankering in de toplaag.
 4. Veel lichter dan bijvoorbeeld RVS of messing.
 5. Leverbaar in vrijwel elk denkbaar formaat en diverse kleuren.
 6. Kan gerecycled worden.

Vraag een offerte aan of neem contact met ons op over aluminium naamplaten

Heeft u vragen, wenst u informatie of een offerte over aluminium naamplaten of een ander product? Neem gerust contact met ons op! Op kantooruren kunt u ons bereiken via 0570 – 677077 of info@interplate.nl. Uw bestelling kunnen wij bezorgen of u kunt het op afspraak afhalen bij onze productielocatie aan de Gotlandstraat 9 in Deventer. Moeten uw naamplaten een langere reis maken, dan is uw bestelling per post of per koerier vrij snel geleverd bij uw bedrijf of organisatie.

Offerte aanvragen