RVS naamplaten

Sinds 1991 geldt Interplate Deventer als leverancier van RVS naamplaatjes voor bedrijven, overheid en andere professionele gebruikers. In onze moderne industriële zeefdrukkerij annex graveerwerkplaats verwerken wij veel opdrachten voor RVS orders, zoals tagplates, informatiepanelen en veelal ook naamplaatjes. Wij leveren dit snel en vakkundig in verschillende diktes, maatvoering en bewerkingen. In overleg is er veel mogelijk, stel gerust uw vragen en presenteer ons uw ideeën.

Voordelen van de RVS naamplaatjes bij onze industriële zeefdrukkerij

 • De naamplaatjes zijn bestand tegen alle weersomstandigheden.
 • Alle naamplaatjes worden conform uw specificaties gemaakt, in de afmeting en oppervlaktevorm die u wenst.
 • Leverbaar in varianten als geborsteld, geslepen, glanzend of mat.
 • RVS is een duurzaam metaalsoort.
 • Wij werken met verschillende staaltypes, onder andere op de kwaliteitsniveaus 304 en het zeewaterbestendige 316.
 • Leverbaar met voor gestanste bevestigingsgaatjes of zelfklevende achterzijde.
 • Leverbaar in iedere gewenste oplage, naast massaproductie zijn ook kleine series geen probleem.
 • Roestvast staal (RVS) is bestand tegen zware omstandigheden en extreme temperaturen op bijvoorbeeld productielocaties.
 • De naamplaatjes kunnen worden voorzien van extra’s als afgeronde hoekjes of slobgaatjes.

Onze drie methodes voor informatie aanbrengen op uw RVS naamplaatjes

Wij kunnen teksten, logo’s of andere afbeeldingen op drie manieren zoals hieronder staan beschreven, aanbrengen op het RVS materiaal. Graag doen wij dit in overleg met u, zodat we samen tot een methode komen die het beste aansluit bij uw wensen. Zeker is dat met elk van deze drie productiemethoden uw gegevens duurzaam op het RVS materiaal kan worden aangebracht.

 • Industriële zeefdruk Door middel van zeefdruktechniek brengen wij de inkt aan op het RVS materiaal in elke gewenste kleur.
 • Etsen is onze andere methode om zeer gedetailleerd uw gegevens op het RVS materiaal aan te brengen. Hierbij bewerken wij het materiaal met een zuur, waarop door chemische reactie een deel van het staal oplost en het hierdoor mogelijk wordt om zeer verfijnd logo’s en andere zaken haarscherp af te beelden. Het etsen van stalen platen is mogelijk tot een dikte van twee millimeter en ook geschikt voor een grootschalige productie. Etsen is mogelijk in -bij benadering- iedere tint uit het RAL kleurenspectrum.
 • Lasergraveren: met een Co2 of Fiberlaser is het mogelijk door met een van deze krachtige lichtbronnen reliëf aan te brengen in het roestvast staal, aluminium of kunststof. Met de huidige technieken kunnen de kleinste details nauwkeurig in het gewenste materiaal worden aangebracht. Ten aanzien van RVS werken wij vooral met een Fiber lasersysteem. Dit maakt het mogelijk om optioneel grijstinten aan te brengen in de aanduiding van de naamplaten.

Naast naamplaatjes van roestvast staal brengen wij ook namen, logo’s of andere zaken aan in andere materialen. Zo kunt u kiezen voor naamplaatjes van geanodiseerd aluminium of 2-laags kunststof graveermateriaal.

Ontdek naast RVS naamplaten ook de mogelijkheden voor RVS tagplates

Verwant aan naamplaten zijn RVS tagplates. Hiervoor gelden dezelfde kenmerken en eigenschappen zoals benoemd op deze pagina over RVS naamplaten. Ze worden veel gebruikt voor de markering van technische installaties of in werkomgevingen met hoge eisen, zoals de chemische-, medische-, of maritieme sector.

Wilt u producten voorzien van een RVS tagplate? Labels als deze kunnen wij in allerlei vormen en diktes voor u produceren. Nadat u ons uw wensen kenbaar heeft gemaakt, kunnen wij vrij snel uw tagplates vervaardigen met ons moderne machinepark.

Wilt u meer weten?

In Interplate vindt u de juiste partner voor uw RVS naamplaten. Of het nu gaat om één naamplaat of een serie, wij leveren snel, betrouwbaar en met een professioneel resultaat.

Ons bedrijf streeft naar een prettig contact met de klant, korte lijntjes en heldere afspraken, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Bel ons gerust op 0570 – 677 077, vul hier het contactformulier in of mail direct naar info@interplate.nl voor een vrijblijvende offerte, het beantwoorden van uw vragen, advies of aanvullende informatie.