RVS tagplates: duurzaam en ideaal voor duidelijke identificatie

Bent u op zoek naar een duurzame manier om uw machines en goederen te labelen? Kies dan voor de RVS tagplates van Interplate. Deze zijn ideaal voor identificatie, labelling en aanduiding binnen uw bedrijf. Laat de tagplates door ons etsen of graveren, of breng zelf uw gegevens aan in het materiaal.

Wat zijn tagplates en waar worden ze zoal voor gebruikt?

RVS tagplates worden voornamelijk gebruikt binnen de industriële markt. Denk hierbij aan sectoren als automotive, installatietechniek of de machinebouw. Deze metalen labels zorgen voor permanente identificatie van onder andere uw machines en/of technische installaties. De tagplates zijn ideaal voor het sorteren en labelen van uw goederen, of voor het tonen van uw bedrijfslogo.

Tagplates gemaakt van RVS

Roestvaststaal is een materiaal dat zware omstandigheden en extreme temperaturen kan weerstaan. Zo zijn RVS tagplates bestand tegen corrosie door water en vochtige lucht. Dit maakt het een ideaal én duurzaam materiaal voor het vervaardigen van taglabels, typeplaten en naamplaatjes voor de identificatie van uw producten. De tagplates zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en diverse afwerkingsmogelijkheden.

RVS tagplates laten etsen of (laser)graveren

Voor een hoge mate van chemische resistentie, raden wij aan om de RVS labels door ons te laten etsen, graveren of lasergraveren. Elke tekst, iedere nummering en alle soorten logo’s kunnen hiermee in de tagplate worden aangebracht.
“Wilt u liever zelf uw variabele gegevens aanbrengen? Ook hiervoor bieden wij u een oplossing. Met de InterMarker markeermachine kunt u in eigen huis snel en eenvoudig uw labels markeren.”

Tagplates bestellen bij Interplate

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn om uw ontwerp te realiseren of een offerte aan te vragen? Mail dan naar info@interplate.nl of bel ons op 0570 – 677 077. Tagplates zijn ook te verkrijgen in diverse andere materialen, zoals Resopal, kunststof en geanodiseerd aluminium. Interplate levert uitsluitend tagplates aan de zakelijke markt!

Offerte aanvragen