Metalen labels laten bedrukken of graveren

Interplate produceert diverse soorten metalen labels aan de zakelijke markt in haar eigen industriële zeefdrukkerij annex graveerbedrijf in Deventer. De labels lenen zich uitstekend voor identiteitslabels in onder andere de automotive sector. Of het nu gaat om geanodiseerde aluminium typeplaten of RVS typeplaten, de metalen labels van Interplate zijn breed inzetbaar én duurzaam.

Kies voor aluminium of RVS labels

Wij zijn gespecialiseerd in de bewerking en verwerking van zware materialen zoals aluminium of RVS. Kies voor een van deze metaalsoorten wanneer u de labels wilt toepassen op een productielocatie met één of meerdere zware omstandigheden zoals bijvoorbeeld extreme temperaturen. Kunststof leent zich hier in de meeste gevallen minder voor.

RVS

Zo passen wij RVS voornamelijk toe in de vorm van naam- en typeplaten. Roestvrij staal weerstaat zware omstandigheden en extreme temperaturen. Dat maakt RVS een ideaal materiaal voor de identificatie van uw producten en/of machines. Deze identificatie kan door de labels te laten etsen of te (laser)graveren. RVS is erg duurzaam en bestand tegen corrosie (chemische aantasting).

Geanodiseerd aluminium

Metalen labels kunnen ook gemaakt worden van geanodiseerd aluminium. Wat zo uniek is aan dit type metaal, is dat het een behandelde aluminium soort is. Hierdoor kunnen wij – door middel van de zeefdruktechniek – uw bedrijfslogo aanbrengen in de toplaag van het materiaal. Vervolgens wordt dit geseald en wordt het aangebrachte logo verankerd in de toplaag. Metalen labels van geanodiseerd aluminium zijn kwalitatief hoogwaardige producten voor de langere termijn.

Kunststof

Daarnaast leveren wij ook labels gemaakt van diverse soorten kunststof als Resopal, acrylaat, Trespa en PVC. Ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld de elektrotechnische sector of als reclame-uiting.

Toepassingen van metalen labels

Metalen labels worden voornamelijk gebruikt binnen de industriële markt zoals in de machinebouw, automotive sector of installatietechniek. De tagplates zijn ideaal voor het labelen en sorteren van containers, pallets, machines en andere objecten. Ook zijn de metalen labels perfect om het merk van uw bedrijf te laten zien. Men ziet direct wie u als bedrijf bent: de eerste indruk is immers altijd ijzersterk. Bij Interplate is alles mogelijk, wij zorgen ervoor dat de – door u gewenste – metalen labels geheel naar wens zijn! Interplate levert uitsluitend metalen labels voor toepassingen op de zakelijke markt.

Metalen labels met eigen logo

Maak bijvoorbeeld gebruik van metalen labels met uw bedrijfslogo ter herkenning. Deze tags kunnen overal worden toegepast. Denk bijvoorbeeld aan een prominente plek op uw machines bedieningstableaus of bedieningspanelen. Ze zijn ook geschikt voor diverse vormen van reclame-uiting en andere specifieke wensen. Vraag gerust naar alle mogelijkheden die Interplate biedt.

Voordelen van de metalen labels van Interplate

Interplate houdt zich dagelijks bezig met de bewerking en verwerking van alle soorten metaal. Al jaren zijn wij een betrouwbaar adres voor duurzame aanduidingen uitgevoerd in RVS, kunststoffen en geanodiseerd aluminium. De voordelen die u krijgt wanneer u uw metalen labels laat bedrukken bij Interplate zijn:

  • Onze metalen labels zijn bestand tegen extreme omstandigheden die men tegenkomt bij bijvoorbeeld offshore activiteiten;
  • Interplate kan de labels voor u (laser)graveren, bedrukken, etsen of zeefdrukken door middel van de modernste technieken;
  • De metalen labels worden voor u op maat gemaakt;
  • De tags zijn chemisch resistent;
  • De labels zijn krasvast en ‘hufterproof’;
  • Ze kunnen jarenlang meegaan doordat ze gemaakt zijn van extreem duurzaam materiaal als RVS en geanodiseerd aluminium.

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Interplate

Naast het produceren en leveren van metalen labels, geven wij u graag adviezen, tips en meer informatie. Voordat u metalen labels bestelt, bespreken wij samen met u de keuze van het materiaal van de metalen labels. Dit omdat de keuze hierin afhankelijk is van zaken als weersbestendigheid, de hoeveelheid UV licht en de toepassing waarvoor de metalen labels gebruikt gaan worden. Bent u op zoek naar meer informatie en adviezen, of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@interplate.nl of te bellen naar 0570 – 677 077.